Kontakt oss

Send oss din henvendelse via kontaktskjemaet under, så svarer vi deg så fort vi kan – normalt innen 24 timer innenfor åpningstiden.


For at vi skal kunne behandle innkommende henvendelser så raskt som mulig, setter vi pris på om ordrenummer legges ved saken for raskere saksgang.

Våre åpningstider er:

Mandag til fredag: 08.00 – 16.00

Lørdager, søndager/helligdager: Stengt

Epost: kundeservice@gsport.no

Om du ønsker å komme i kontakt med en av våre butikker ber vi deg om å ta direkte kontakt med aktuell butikk. Butikkoversikten finner du her. Du kan også bruke søk-i-butikk-funksjonen inne på produktsiden. Du vil da få opp hvilke butikker som har den varen du er på utkikk etter. Det er også mulig å reservere ønsket vare i butikk.

Du kan bytte og returnere produkter kjøpt på gsport.no i de fleste av våre butikker. Les mer om våre bytte, retur og reklamasjonsbetingelser her.

Under ofte stilte spørsmål har vi samlet et knippe spørsmål og svar som kanskje dekker ditt behov for informasjon.

Fakturaspørsmål

Har du bestilt med faktura og har spørsmål vedrørende denne ber vi deg ta kontakt med Klarna direkte på telefon: 21 01 89 91

Klarna kan også kontaktes via https://www.klarna.no/support. Her vil du i tillegg finne svar på de vanligste spørsmålene.

 

Alle returer sendes oss med PostNord.
Det betyr at du må levere inn retursendingen hos et PostNord (MyPack) utleveringssted.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!